Vše pro pohodové bydlení
Infrasauny

Infrasauna pro 4 Elegant 4002XXL – Marimex

2.8 (3)
49 990 Kč

Zlevněný výrobek Infrasauna pro 4 Elegant 4002XXL – Marimex od výrobce se skvělou pověstí Marimex snadno můžete najít právě ve slevě! Nabídka od 49 990 Kč!

Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: Marimex
Prodejce: Bonami

Užijte si výhody saunování z pohodlí svého domova s touto infrasaunou, která je určená pro čtyři osoby. Při pravidelném používání působí blahodárně na lidský organismus - snižuje bolesti, omezuje ztuhlost kloubů, zvyšuje prokrvení a působí protizánětlivě.

Zároveň lze infrasaunu využívat i tehdy, kdy zdravotní stav neumožňuje použití klasické sauny. Kombinuje totiž infračervené záření a vyšší teplotu vzduchu dosažené pomocí 8 magnesiových topidel ve stěnách a jednoho karbonového topidla v podlaze. V maximu se pohybuje od 45 do 60°C, díky čemuž je vhodná i pro děti. Právě při maximální teplotě je plně využitý potenciál produktu, jelikož při stanovení nižší teploty se po dosažení požadovaného stupně infračervené zářiče vypnou.

Infrasauna disponuje rádiem s MP3 přehrávačem, LED světelnou terapií, střešní ventilací a teplotním senzorem. Další předností produktu je nižší spotřeba a kompaktní velikost, vzhledem ke které se vejde i do prostornějšího bytu. Doporučujeme ji umístit do prostorů, kde teplota neklesá pod 15 °C. Montáž zvládnete snadno a rychle, a to i díky již předmontované elektroinstalace.

Detailní parametry:

  • vnitřní rozměry: 170 x 130 x 180 cm,
  • tloušťka skla dveří: 8 mm,
  • teplota v infrasauně: 45 - 60°C,
  • příkon: 2900 W, napětí: 220-240V/50Hz.

Kde koupit

Bonami
Infrasauna pro 4 Elegant 4002XXL – Marimex
49 990 Kč